...

Условия за ползване на сайта и политика за поверителност

 

Моля, прочетете внимателно условията за използване на уебсайта.
Вие нямате право да ползвате и не може да използвате информацията от този уебсайт без предварително да приемете тези условия. 


1. Общи условия за ползване 

1. Домейните bukvite.bg, knigite.bg, dreambook.bg са делегирани на Фондация „Буквите“.
2. Потребителите и читателите използват услугите на сайта изцяло на свой риск. Собственикът на сайта не носи отговорност за причинени повреди на компютърното оборудване на потребителя (или читателя) или друга негова собственост поради достъпа до настоящия сайт или неговото ползване.
2. Използването на текстова информация от този сайт за лични нужди е свободно. Използването на текстова информация за други сайтове или издания е разрешено след изрично цитиране на източника (bukvite.bg, knigite.bg, dreambook.bg) и поставянето на връзка към него.
3. Авторът на сайта не гарантира, че страниците в сайта ще бъдат непрекъснато достъпни. Авторът на сайта не носи отговорност за загуба на информация поради каквато и да е причина.
4. В страниците на сайтoвете има публикувани произведения от техните автори.  Ако някое произведение не е тяхна собственост, а те са го представили за такова, то сайта не носи отговорност за това. При доставяне на доказателства за плагиатство, произведенията ще бъдат изтрити.
5. Сайтът съдържа връзки към други сайтове, върху които авторът няма контрол. Връзката към други сайтове не означава, че авторът одобрява или не одобрява предлаганите от тези сайтове услуги.
6. Фондация „Буквите“ си запазва правото да променя всяка информация, публикувана на сайта без предупреждение.
7. Фондация „Буквите“ си запазва правото да въвежда промени в правилата и условията за ползване без предупреждение.


2. Политика за поверителност

  1. Всички произведения, които се публикуват на страниците на Bukvite.bg, Knigite.bg или Dreambook.bg, са със свободен достъп. Поради това сайтът не разполага със системаза регистрация на потребители и не събира лични данни. Авторът на сайта не разполага и с т.нар. mailing list (списък с e-mail-и) на читателите, съответно няма практиката да разпраща непоискана електронна поща към тях. По-стари версии на уебсайта (до 2016 година) разполагаха със система за регистрация (чрез фейсбук акаунти), която даваше възможност на авторите да публикуват произведенията.
    Днес тази система не съществува и потребителските данни за авторите (освен техните имена, нужни за гарантиране на авторството на произведенията) са изтрити.

2. Сайтовете Bukvite.bg, Knigite.bg, Dreambook.bg използва някои услуги на трети страни, които са видими на сайта посредством разширения, модули и плъгини. Такива услуги включват: възможност за споделяне на статии в социалните мрежи (Google Plus, Facebook, Twitter, LinkedIn), възможност за оставяне на коментари под статиите (плъгин за коментиране чрез Фейсбук).. Възможно е тези трети страни да получат информация от вас. В случай, че не сте съгласни с това условие, няма как да използвате уебсайта пълноценно и не би следвало да го използвате занапред. 
3. Данните, попълвани от клиентите за поръчки в сайтовете Knigite.bg и Dreambook.bg се използват само за извършване на поръчките и не се запазват в никакви бази данни. Фондация „Буквите“ не използва тези данни по никакъв друг начин.

 

...

Издателска група "Буквите"

Председател: Иван Богданов
Телефон: 0889 245 311
E-mail: info@bukvite.bg

Нямаме нищо общо с книжарници "Буквите", както и с "Книжен пазар" и моля да не ни търсите за поръчки от тях!