В дебрите на любовта

Пепи Ниетер

Раздел: роман
ISBN: 978-619-154-372-4
Брой страници: 120
Корица: мека корица
Издателство: Фондация Буквите
Издадена: 2020-01-09


ЛЮБОВТА  е чувство, предизвикващо различни асоциации във всеки човешки индивид. За някои тя олицетворява  сила и енергия, за други уязвимост и немощ.  

Носеща щастие или предизвикваща страдание, любовта е неделима част от нашия живот. Щастието ни изпълва с енергия и жизненост, а  страданието стъпка по стъпка ни приближава към добродетелността. 

Лично за мен тя символизира положителната промяна на човека - промяна водеща към по-добър свят, изпълнен с нежност, емоции и чувства. Вечна и непобедима любовта пуска корени в нашите души и насочва нашия поглед към красотата и духовността в живота. Допускайки я дълбоко в душите си, тя е способна да подчини нашето его, да промени вътрешната ни същност, спасявайки ни от саморазрушителна адаптация и компулсивен модел на поведение, водещ ни до разочарования, токсични взаимоотношениея и провал. 

Генерализирайки: неизмеримата обич е магия, която ни управлява, пленявайки разума и сърцата ни. Но за да разберем тази магия предлагам да навлезем дълбоко в дебрите на любовта. Приятно четене!