Винаги слушай сърцето си

Даниела Емандиева

Раздел: Романи и повести
ISBN: 978-619-154-419-6
Брой страници: 172
Корица: мека корица
Издателство: Фондация Буквите
Издадена: 2020-11-18


Всеки човек рано или късно среща любовта, която осмисля живота му и кара сърцето му да забързва ритъм. През живота на повечето от нас минават дузина любови, докато срещнем истинската. Първата обаче оставя най-ярки следи в живота ни! Чувството да се влюбиш за първи път е божествено и предизвиква сладостни спазми в стомаха... Неслучайно казват, че първата любов не се забравя.

Когато обичаме, обичаме силно, но дали е възможно да обичаме двама души едновременно? Можем ли да заповядваме на сърцето кого да обича? Склонни ли сме да преглътнем обидата и разочарованието и да простим? Трудно ли е да дадеш втори шанс на някого? Трудно ли е да направиш правилния избор в живота? Понякога любовта те изправя пред кръстопът. По кой път ще поемеш, зависи изцяло от теб! Умеем ли да се вслушваме в шепота на сърцето си?

Книгата "Винаги слушай сърцето си” ще те накара да се потопиш в океана от чувства и силни емоции, който съпътства дните на една обикновена млада жена. Анелия е на път да създаде семейство с човека, с когото живее от две години и за когото е сгодена,  когато един ден неочаквано на пътя ѝ се изпречва ученическата ѝ любов. Срещата ѝ с Мартин събужда спомени от миналото и разпалва огъня на любовта, карайки я да преосмисли изборите, които е направила до момента. Объркана от внезапно връхлетелите я чувства към Мартин, Анелия е изправена пред трудна дилема в живота си и не знае по кой път да поеме. Кой от двамата мъже в живота ѝ ще спечели битката за сърцето ѝ и кой от тях ще я заведе до олтара, предлагам да разберете сами...