Животът не прецаква. Сами го правим

Радослава Милева

Раздел: Романи и повести
ISBN: 978-619-154-254-3
Брой страници: 200
Корица: мека корица
Издателство: Фондация Буквите
Издадена: 2018-08-07


Две жени – Кари и Елена. Едната страда от наивността си, за другата мъжките фантазии са прочетена книга. Съдбата ги превръща в съквартирантки, които излизат с един и същи мъж – Игор. Никой не подозира за съществуването на другия, докато най-наивният участник в любовните сплетни, Елена, осъзнава в каква каша се е забъркала. Отсъпчивостта и нежеланието да бъде тъпия ъгъл в оформящ се любовен триъгълник я превръщат не само в най-умният, но и най-печелившият от тримата. И решава да се оттегли - без драми, без сълзи, без укори. С глух тропот на ток и скърцаща след гърба си врата.
Хладнокръвието ѝ предизвиква чувства у Игор, които дори самият той не подозира, че e способен да изпитва. От градски женкар с порочно минало се превръща в смирено кутре, готово да следва жената, която го отблъсква явно и остро. 
Любовта му е обречена, с дъх на уиски и самосъжаление. А когато разбира, че другата жена, с която запълва времето и леглото си, е бременна, това поставя началото на края…и края на новото начало…
Книга, отблъскваща слабите мъже, и по вкуса на силните, сблъскващи се с изпитанията на любовта, жени!